Hidraulična čelična cijev

Vrijeme: 2021-05-14 Hits: 13

Ključne riječi:Hidraulične čelične cijevi
Hydraulic steel pipe is basically divided into the hydraulic system with fluid pipe and oil cylinder, also known as honing tube, and cold drawn or cold rolled precision bešavne čelične cevi also contains hydraulic tube.

Hidraulička cijev nakon završne obrade, bez oksidacijske svijetle termičke obrade sirovina (NBK), ispitivanje bez razaranja, unutarnja rupa čelične cijevi kroz pranje pod visokim pritiskom, kiseljenje, blok na oba kraja čelične cijevi unutar i izvan zida sa obradom protiv rđe uljem protiv rđe , koji se koristi kao otporan na prašinu. Za proizvodnju čeličnih cijevi s visokom preciznošću, dobrom završnom obradom, cijevi unutar i vanjskog zida bez oksidacijskog sloja, čelična cijev može podnijeti visok pritisak protoka fluida kroz, a čelična cijev deformaciju hladnog savijanja, razbošnjavanje, izravnavanje bez pukotine. Mehanička svojstva mogu biti deformacija savijanja pod bilo kojim uglom.

Tehnički standard
Kao u standardu DIN2391-1. Sirovine od hidrauličkog čelika finim izvlačenjem, svetlom toplotnom obradom bez oksidacije (NBK status), ispitivanjem bez razaranja, provrtom cevi pranjem pod visokim pritiskom, luženjem, čelični spoljni zid sa tretmanom protiv rđe uljanom rđom, oba kraja ručke se koriste kao prašina poklopac . Proizveden čelik sa visokom preciznošću, dobrom završnom obradom, čeličnim oksidnim slojem vanjskog zida, čelik može izdržati protok tekućine pod visokim pritiskom, a čelična hladna deformacija, može se razbuktati, izravnati bez pukotina. Mehanička svojstva mogu se savijati bez deformacije pod bilo kojim kutom. Ulje u hidrauličkom sistemu se uglavnom koristi za pripremu čelika, koji se naziva i tvrdi cevovod hidrauličkog sistema, automobilske precizne čelične cevi, veličina spoljašnjeg prečnika je generalno (D) Φ4mm-76mm, debljina zida (S) 0.5mm-6.0mm. Dužina 6 metara dužine (bez izrade), status isporuke NBK (normaliziranje), GBK (žarenje), BKS (rasterećenje žarenja). Koristeći glavni materijal za ST35, ST37, ST45, ST55, ST52, itd. kako bi se zadovoljili zahtjevi visoko preciznih čeličnih cijevi, završne obrade, visoke vlačne čvrstoće, mehaničkih svojstava kupca.

Europski standard EN10305-4: 2003, bez obzira na uvođenje hidrauličke cijevi: proizvedena precizna hidraulična hladno vučena bešavna čelična cijev je nakon tretmana kaljenja anaerobnim eliminacijom unutrašnjeg naprezanja prije i nakon površinskog tretmana rđe napravljenog fosfidom. Veličina proizvoda i visoka preciznost, skalabilnost, laka obrada savijeni u različite oblike i poprečni presjek cijevi ne moraju biti ispuhani ili ravni; Visoka precizna površina cijevi, temperirana anaerobnim tretmanom umjerene tvrdoće površine je lako spojiti setove kartica, provrt i površinska hrđa nakon tretmana fosfatom bez kiseljenja hrđe mogu se instalirati direktno.

Prethodna: Debela zidna čelična cijev

Sledeće: Piling Pipe